Inter Milano s-a calificat in optimile Ligii Campionilor insa Mourinho s-a suparat rau pe jucatorii sai dupa infrangerea de pe teren propriu in fata grecilor de la Panathinaikos. Pentru prima oara de cand antreneaza echipa italiana, Mourinho s-a inclus in cercul vinovatilor pentru pierderea unui meci.

"Am meritat pe deplin aceasta infrangere. Cred ca pot sa spun ca in acest meci am avut dificultati psiho-fizice. Am vazut cam sapte-opt jucatori care au avut picioarele grele si mintile incete. Se concentreaza mult in Serie A, joaca fantastic, apoi se relaxeaza. Avem o problema reala, pentru ca atunci cand joci un meci la nivel inalt este dificil sa te gandesti cati jucatori trebuie schimbati", a afirmat Jose Mourinho dupa 0-1 pe Giuseppe Meazza cu Panathinaikos.

"Nu-mi place sa pierd cu 1-0, chiar daca suntem calificati. Inter nu poate pierde acasa cu Panathinaikos. Cred ca toti merita aceasta infrangere, de la antrenor pana la ultimul jucator din lot. Preferam sa mergem la Bremen cu o presiune psihologica de a obtine calificarea in ultimul meci. Acum trebuie doar sa ne batem pentru primul loc, desi nu stiu care poate sa fie avantajul avand in vedere ca sunt echipe atat de mari in competitie".