Sahtior si-a asigurat prezenta in Cupa UEFA dupa 5-0 cu elvetienii de la Basel, iar Mircea Lucescu ii asteapta pe stelisti sa faca acelasi lucru dupa meciul cu Fiorentina. Antrenorul lui Sahtior e convins ca vor mai trece multi ani pana cand o echipa din Romania se va impune in Liga Campionilor.

"Steaua trebuie sa faca tot posibilul sa castige cu Fiorentina, pentru ca este o echipa normala, nu-i o superechipa. Stiu ca au avut o serie nereusita, dar vine un moment in care trebuie sa intoarca foaia. Vor juca acasa si sunt convins ca orgoliile vor fi lasate la o parte si toata lumea va fi cu ei", a declarat Mircea Lucescu (Gsptv).

"In meciurile de Liga Campionilor este diferenta de experienta, de traditie, sunt foarte multe lucruri care pot decide un meci. Sunt convins ca avem nevoie de ani ca sa ne impunem in Liga Campionilor. Acum important este sa castigam puncte, sa ne impunem in urnele superioare".

Lucescu senior a recunoscut ca nu pleaca la Galatasaray, presupusul precontract semnat de el fiind "doar inventiile presei turcesti".