Roma si-a revenit din criza. Presa italiana noteaza faptul ca CFR-ul este echipa care i-a bagat pe elevii lui Spalletti in criza, iar victoria de miercuri are gustul placut al razbunarii.. Italienii au fost mai puternici decat gerul din Transilvania si sunt la un pas de optimile Ligii Campionilor. Golurile lui Brighi si Totti aduc Romei cea de-a treia victorie din grupa A.

Il Giornale: "Sa spunem adevarul: Cluj nu a demonstrat ca e un adversar invincibil si dovada o face ultima jumatate de ora a partidei. Dar jucand in conditii asa de dificile si cu nevoia unui rezultat pozitiv nu a fost usor"

Il Tempo: "Sfarsitul crizei, iata noua Roma. A fost nevoie de in succes clar in Liga Campionilor, dupa progresele aratate in campionat pentru a pune capat crizei ce a inceput in septembrie, chiar in fata Clujului"

Tuttomercatoweb.com: "O victorie. Sau cam asa ceva. Roma sufera. Prea mult, poate. Dar invinge Clujul cu 3-1"

Sport Italia:"Gazda Cluj incheie meciul devreme dupa golul lui Kone, apoi capituleaza in fata primului atac al Romaei, dupa 11 minute''

Tuttosport: "Roma isi reia obiceiul de a zambi. Dupa doua luni mai negre decat negrul, giallorossi au redescoperit gustul victoriei. Si cea de la Cluj are o savoare speciala, pentru ca romanii au creat prima neplacere echipei lui Spalletti"

City: "Brighi, rege pentru o noapte / Cluj ko"