Toni a avertizat Steaua inca de la inceputul partidei de marti seara. Atacurile repetate ale lui Bayern la poarta lui Zapata aveau sa se concretizeze in repriza a doua. Trio-ul Toni-Klose-Ribery s-a dovedit prea mult pentru razboinicii Neamtului. "In repriza a doua, eram convins ca vom inscrie, balonul trebuia sa intre in poarta la un moment dat", a declarat Klinsmann.

Dupa o victorie ca cea de marti seara nu ai cum sa nu fii fericit. Jurgen Klinsmann a aliniat la start o echipa ce a trecut la pas de echipa ros-albastra: "In mintea noastra era mereu ideea sa nu primim un gol stupid ca in meciul cu Cottbus, mai ales dupa ce am ratat multe sanse in debutul partidei. In repriza a doua, eram convins ca vom inscrie, balonul trebuia sa intre in poarta la un moment dat. Apoi golurile au venit unul dupa altul. Normal, suntem foarte incantati. . Pe de o parte, suntem incantati ca ne-am calificat cand mai e un meci de jucat in grupa si, pe de alta parte, suntem multumiti de felul in care am jucat, de ritmul pe care l-am impus. Acum putem sa ne concentram pe celelalte treburi cu incredere in noi insine".

Secretul victoriei este increderea dintre jucatori: "Franck Ribery, Miroslav Klose si eu facem un trio fantastic. Ne intelegem extrem de bine. Acesta e secretul aici la Bayern. Merge bine si totul a fost benefic pentru noi in grupa. E o perioada foarte placuta", a mentionat Luca Toni.

Miroslav Klose a marcat doua goluri in poarta lui Zapata, dar stie ca Bayern mai are de pus la punct unele lucruri: "Suntem in forma din nou. Este intotdeauna loc de mai bine, dar suntem cu siguranta destul de buni".