Dumitru Dragomir, presedintele LPF, comenteaza in stilul caracteristic incidentul celor trei fotbalisti de la Dinamo care au cantat manele pro Steaua, Corleone fiind de parere ca acestia nu trebuie acuzati pentru un pahar in plus. In sprijinul afirmatiilor facute, Dragomir i-a dat exemplu pe Cornel Dinu si Nicolae Dobrin, care au baut si ei de-a lungul carierei, dar au adus mari performante fotbalului romanesc.

"Este o mare tampenie sa-i acuzi pe copiii astia, numai niste cretini si niste idioti ar avea ceva cu ei. Sarbatoreau si ei, ce nu mai au voie sa bea si ei un sprit la o onomastica? Torje ala cred ca nu a mai pus gura pe bautura de trei ani de zile. Ce daca Dinamo a pierdut, pai ce suntem la razboi? Ce, Dinu si Dobrin nu au baut? Au baut si ei, dar au facut si performanta", a precizat Dragomir, citat de NewsIn.

Cristian Pulhac, Adrian Ropotan si Gabriel Torje au fost amendati de Dinamo cu cate 5.000 de euro pentru ca au sarbatorit cu alcool si manele pro Steaua o infrangere a echipei din Stefan cel Mare in Liga 1 (0-2 la Brasov).