Doi fosti rapidisti, Razvan Lucescu si Dani Coman, gasesc nepotrivit gestul fotbalistilor dinamovisti de a petrece pe manele pro Steaua dupa infrangerea cu 2-0 din fata Brasovului, din etapa a XVI-a a Ligii 1.

"Au aratat ca nu au nici experienta si nici educatie. Pentru a face treaba si a avea rezultate, iti trebuie jucatori in care sa ai mare incredere", a declarat Razvan Lucescu la gsp.tv.

"Nu este normal ca dupa o infrangere sa te distrezi, totusi nu trebuie condamnati. Sunt barbati, sunt tineri si trebuie sa se distreze", l-a completat pe Lucescu Jr. portarul Dani Coman, intr-o interventie la gsp.tv.

In alta ordine de idei, fostul goalkeeper din Giulesti a mai precizat ca are mai multe oferte din strainatate, iar daca acestea nu se concretizeaza, ar putea sa ajunga la FC Brasov.

"Nu am semnat cu Brasovul, sunt in discutii cu mai multe echipe din strainatate. Ar putea fi Brasovul pentru ca am amintiri frumoase cu Razvan, cu domnul Dinu Gheorghe. Am tinut la Rapid, dar asta este viata", a conchis Coman.