Lui Marica i-a mai venit inima la loc dupa demiterea lui Armin Veh, antrenorul care l-a uitat pe banca de rezerve a lui Stuttgart. Optimist pentru viitorul sau in Bundesliga, romanul le tine pumnii stransi stelistilor in meciul de marti contra lui Bayern Munchen si le da si cateva sfaturi.

"Dorinel Munteanu cunoaste foarte bine Bundesliga. Sunt convins ca le-a spus despre Bayern si cum stau jucatorii in sala de mese. E un joc greu pentru Steaua, Bayern joaca foarte bine, a facut spectacol in meciul cu Cottbus. Au in Ribery un adevarat piston, care pune in miscare o adevarata masinarie de fotbal. Trebuie sa gaseasca solutii sa-l anihileze pe Ribery", zice Marica pe site-ul sau.

"Eu le tin pumnii si sper ca-si vor regla si problemele interne, relatia cu suporterii. Sa fie uniti si determinati pentru ca o victorie cu Bayern le-ar face Sarbatorile mult mai linistite. Fotbalul romanesc are nevoie de rezultate, iar stelistii pot da lovitura la Munchen cum a facut-o si CFR-ul la Roma. Le urez bafta multa ambelor formatii".