Cu toate ca nu a reusit vreo victorie pe banca tehnica a Stelei, Dorinel Munteanu este inca optimist, fostul international fiind de parere ca ros-albastrii nu vor pierde pe Allianz Arena si ca partida cu Bayern va insemna iesirea din pasa proasta a echipei din Bulevardul Ghencea.

"Toata lumea spune ca ne pregatim de al 13-lea meci consecutiv fara victorie, insa noi plecam cu incredere la Munchen. Bayern este favorita si toti se gandesc ca pierdem! Eu tin sa ii contrazic! Mergem in Germania sa jucam un fotbal de calitate", a precizat Dorinel Munteanu la gsp.tv.

Tehnicianul vicecampioanei Romaniei a mai declarat ca relatia sa cu patronul Gigi Becali este in continuare una buna, in ciuda crizei pe care o traverseaza formatia din Ghencea.

"Meciul direct cu Fiorentina va fi decisiv. O victorie va inseamna calificarea mai departe. E firesc ca domnul Becali sa nu fie multumit. Nici eu nu sunt multumit, nici baietii, dar nu am simtit ca relatia dintre mine si patron se deterioreaza", a conchis Munti.

Delegatia stelista a plecat spre Munchen, luni dimineata, intr-un anonimat total, Radoi si compania refuzand dialogul cu mass-media.

Olandezul Eric Braamhaar ii va arbitra pe stelisti, ajutat fiind de asistentii Arie Brink si Patrick Gerritsen. Arbitru de rezerva va fi Bas Nijhuis.

Partida Bayern Munchen - Steaua, contand pentru grupa F a Champions League, va avea loc, marti, 25 noiembrie, de la ora 21.45, pe Allianz Arena.