Viorel Moldovan a fost laudat la finalul meciului de finantatorul Vasluiului pentru modul in care i-a asezat in teren pe jucatori in a doua repriza. Antrenorul echipei moldave a exclus varianta de a veni la Rapid, insa a lasat de inteles ca ar fi acceptat o eventuala oferta daca nu ar fi semnat cu gruparea finantata de Porumboiu.

Jose Peseiro, antrenorul Rapidului:

Meritam sa castigam. La al doilea gol am avut ghinion. Am controlat jocul. Eu sunt un om serios si imi place sa respect regulile. Prefer sa pierd unii jucatori decat sa imi pierd echipa. Eu lucrez pana cand conducerea imi va cere sa plec.

Nae Manea, administrator delegat Rapid:

Pana sa primim primul gol, am jucat cum a trebuit. Apoi, nu am mai facut pressingul prin care ne-am pus in dificultate adversarul si ne-am lasat dominati. Eu zic ca e un rezultat echitabil.

Viorel Moldovan, antrenorul lui FC Vaslui:

Eu la Rapid? Daca se trezeau mai repede, poate ca era posibila aceasta venire a mea... Acum sunt la Vaslui si vreau sa imi termin contractul: sa cladesc o echipa si sa imi indeplinesc obiectivele.

Burdujan, atacantul lui FC Vaslui:

Normal ca mi-a parut bine ca am plecat de la Rapid.

Adrian Porumboiu, finantatorul lui FC Vaslui:

Mi-a placut atitudinea lui Moldovan care a stiut cum sa abordeze meciul la pauza. I-am sufocat. Registrul nostru tactic a fost cu mult peste cel al Rapidului. Nu ne-am baricadat in fata portii.