Brasovul a fost acoperit de zapada inca de dimineata. Detinuti de la Penitenciarul Codlea au curatat gazonul de zapada cu maturi si celofane. Inceputul partidei FC Brasov - Dinamo a intarziat cu o jumatate de ora. Nu erau mingi portocalii, jucatorii abia isi mentineau echilibrul iar spectatorii erau ca niste oameni de zapada.

Amenintati cu palme de Cristi Borcea si sanctiuni pecuniare, "cainii" au incercat sa puna stapanire pe joc. Rednic a mutat in disperare de cauza, trimitand in teren trei atacanti si Dinamo nu a expediat niciun sut pe poarta in acest meci.

Brasovenii si-au revenit din criza si au reusit prima victorie dupa o serie neagra de egaluri, culminata cu o infrangere la Galati, etapa trecuta. Dedu a fost primul care a pus in pericol poarta lui Lobont ('9), dar a fost blocat de portar la marginea careului. Roman l-a incercat si el pe Lobont ('11), iar Danciulescu a fost blocat de Stelea ('19), aceasta fiind singura ocazie a lui Dinamo in tot meciul! Ilyes rateaza ocazia meciului ('39) dupa un contraatac superb al brasovenilor, tragand cu latul de la 11 metri peste poarta. Maldarasanu a fost la un pas de un gol de efect ('44), iar la vestiare se intra la egalitate.

Gazdele pun stapanire pe joc in a doua repriza. Dedu a tras in bara ('57), iar Cristescu, abia intrat in locul lui Catalin Munteanu, deschide scorul cu o frumoasa lovitura de cap ('69). Rednic il arunca in lupta si pe Miranda, aducand aminte de tactica lui Hagi din meciul Romania - Slovenia. Maldarasanu trage puternic peste poarta ('86), Lobont se opune din nou in fata lui Roman ('89) dar nu mai are ce face doua minute mai tarziu cand acelasi Roman marcheaza din apropierea portii dupa ce brasovenii au pasat mingea pana in careul lui Dinamo. Pentru ros-albi, este al doilea meci consecutiv cand nu reusesc sa marcheze, iar Brasov reuseste prima victorie dupa doua luni.

'90+2 Final de meci: FC Brasov - Dinamo 2-0

'90+1 Contraatac fulger al brasovenilor, Roman a marcat din interiorul careului la capatul unei faze in care gazdele au pasat pana in careul de sase metri

'89 Lobont respinge senzational sutul lui Roman

'86 Sut puternic, dar peste poarta al lui Maldarasanu

'79 brasovenii detin controlul meciului, dinamovistilor nu le iese pur si simplu nimic. Oaspetii nu au reusit sa traga nici macar un sut spre poarta lui Stelea!

'69 Gol Brasov! Rui Duarte centreaza perfect in careu pentru Cristescu, mijlocasul brasovean inscriind din plonjon, cu capul: FC Brasov - Dinamo 1-0

'60 Roman centreaza si Ilyes trimite mingea cu capul peste poarta

'57 Dedu suteaza in bara

'56 brasovenii au inceput sa preseze si sa isi creeze faze de poarta

'48 Goian a trimis mingea cu capul pe langa poarta

'45 a inceput a doua repriza

'45+2 Pauza. FC Brasov - Dinamo 0-0

'45 Maldarasanu executa cu mult efect o lovitura libera de pe partea stanga a atacului brasovean, mingea se duce putin pe langa vinclul portii

'44 brasovenii asediaza cu centrari careul lui Lobont, insa fundasii lui Dinamo resping de fiecare data

'36 contraatac al Brasovului, Ilyes trage incredibil peste poarta de la 11 metri

'31 Diabate il blocheaza senzational pe Ilyes in careul lui Lobont

'30 Lobont retine de sub transversala mingea sutata de Catalin Munteanu

'29 Roman se descurca bine pe dreapta, centreaza periculos in careu insa Dedu nu reuseste sa impinga mingea in poarta

'26 S-a reluat partida, in sfarsit au ajuns la teren si mingiile portocalii

'24 Meciul s-a intrerupt pentru ca nu se vad liniile de marcaj ale terenului

'19 Stelea intervine excelent in fata lui Danciulescu

'18 Maldarasanu trage foarte slab, Lobont retine

'14 Adrian Cristea ii paseaza pe culoar lui Danciulescu, insa Oros blocheaza sutul atacantului dinamovist

'11 Lobont respinge in fata sutul lui Roman, Izvoranu degajeaza mingea

'9 Lobont il blocheaza excelent pe Dedu la marginea careului

'7 vizibilitatea este redusa, jucatorii abia isi mentin echilibrul, iar mingea nici macar nu este de culoare portocalie

'4 Danciulescu a fost oprit din actiune in careul lui Stelea, pentru un fault la un fundas al Brasovului

'1 a inceput meciul

Echipe de start:

FCM Brasov:

Stelea - Duarte, Abrudan, Oros, Senin - Roman, Ilyes, Maldarasanu, Catalin Munteanu (Cristescu '67) - Dedu (Surdu '79), Hadnagy (Sburlea '58)

Rezerve: Kajsca, Voicu, Ionescu, Cristescu, Surdu Zaharia, Sburlea

FC Dinamo:

Lobont - Blay, Goian, Cesar, Diabate - Torje (Miranda '72), Izvoranu (Grigore '74), Adrian Cristea (Mitea '83) - Danciulescu - Andrei Cristea, Marius Niculae

Rezerve: Dolha, Homei, Mitea, Ze Kalanga, Grigore, Bostina, Miranda