"Studentii" sunt multumiti cu punctul castigat in fata Stelei, oficialii din Ghencea sunt frustrati: este al 12-lea meci fara victorie. Nicolo Napoli, antrenorul Craiovei, este fericit ca nu a pierdut in fata Stelei, Valeriu Argaseala se gandeste la o descatusare a Stelei in meciul de la Munchen.

Valeriu Argaseala:

Am castigat un punct. Nu suntem multumiti, dar asta e... Nu a intrat mingea in poarta, echipa a jucat. Nu trebuie sa facem o tragedie si sa spunem ca este foarte greu. Singura motivare e clasamentul. La Munchen va fi foarte greu, insa nu suntem ingenunchiati. Poate ar fi fost apasare daca nu am fi jucat nimic.

Nicolo Napoli:

E un rezultat corect. Am incercat sa castigam si noi si ei, dar s-a terminat echitabil. Am avut ocazii, dar am jucat cu o echipa foarte buna.

Mircea Bornescu:

Suntem multumiti cu acest rezultat, insa trebuia sa primim doua penalty-uri

Florin Costea:

E bun si acest punct

Dorinel Munteanu:

Am avut ghinion... Suntem intr-un blocaj, dar incercam sa fim consecventi. Rezultatele nu merg, dar jocul merge, nu jucam prost. Executia lui Radoi a fost exceptionala, dar si Bornescu a avut un reflex extraordinar. Daca nu era Bornescu, era gol. Noi le-am dat celor de la Craiova prea multe posibilitati. Craiova isi merita locul in clasament.