Oltenii si stelistii reclama arbitrajul lui Alexandru Tudor. Adrian Mititelu, presedintele Universitatii, il acuza pe Tudor pentru ca nu a acordat penalty in minutul 8, cand Petre Marin l-a agatat in careu pe Wobay si pe tusierul Onita pentru ca nu a semnalizat offside in minutul 9, la pasa primita in adancime de Dayro Moreno, faza in care Semedo a ratat incredibil din fata portii. De partea cealalta, Dorinel Munteanu considera ca Steaua trebuia sa primeasca penalty in minutul 83. Mitchell si Szekely s-au tras reciproc in careu, insa mijlocasul Stelei a cazut prea usor.

Dorinel Munteanu: Tudor e un fricos, am avut penalty dar nu a dat in minutul 85... Daca ei au cerut penalty la Wobay, si noi trebuia sa primim penalty... Daca Tudor e cel mai bun arbitru din Romania, ne meritam soarta.

Adrian Mititelu: Steaua ingenuncheaza mereu apeland la arbitri. Nu am primit penalty la Wobay, iar asistentul Onita si-a batut joc de un stadion intreg. Steaua putea sa marcheze dintr-un offside cat roata carului.