Adrian Mutu este apt de joc, dupa mai multe saptamani in care a fost nevoit sa stea departe de gazon. Romanul poate fi folosit, sambata, contra celor de la Udinese, in Serie A, dupa ce a ratat ultimele partide ale formatiei Viola. Atacantul precizeaza ca fotbalul este viata sa si ca de-abia asteapta sa fie din nou in prim-planul sportului rege, informeaza presa din Peninsula.

"M-am antrenat alaturi de coechipieri si sper sa nu mai apara alte probleme. Am jucat doar noua meciuri in aceasta stagiune. Sunt prea putine. Fotbalul e viata mea, iar eu imi doresc sa joc si sa fiu in orice moment protagonist", a declarat Adrian in cadrul unei conferinte de presa.

Decarul echipei nationale a Romaniei mai precizeaza ca i-a placut sa evolueze ca mijlocas, dar ca Fiorentina nu duce lipsa de jucatori in linia mediana, lucru care il face sa se reprofileze in cel de-al doilea varf de atac: "A trecut ceva timp de cand nu am mai evoluat ca mijlocas, iar in echipa noastra sunt jucatori foarte puternici pe acest post. Prefer mai degraba sa fiu utilizat ca al doilea varf de atac", a conchis Mutu.