“Am aflat din Federatie ca s-a vegheat ca arbitrul sa nu greseasca in defavoarea Unirii, Stoica s-a dus la observator sa-i atraga atentia ca e Mircea Sandu la meci, pentru a arbitra intr-un anumit fel", a spus la Sport.ro actionarul dinamovist, Vasile Turcu, adaugand ca Urziceniul nu o sa joace cu Steaua cum a facut-o cu Dinamo.

Acuzele lui Turcu au incins spiritele la Urziceni, iar Mihai Stoica i-a raspuns imediat conducatorului din Stefan cel Mare. "Este cea mai mare minciuna legata de mine. Daca cineva v-a spus asta, maine (vineri) ne vedem fata in fata si claridicam situatia. Cum e posibil sa spuneti asa ceva. Habar nu am avut de delegarea lui Muresan. Echipa noastra a castigat pe teren”, i-a replicat Mihai Stoica lui Turcu, amintindu-i ca “voi astia din fotbal sunteti credinciosi, eu nu sunt chiar asa."

Liderul Ligii I este atacat din toate partile. Patronul “reinviat” al Timisoarei, Marian Iancu, se solidarizeaza cu rivalii de la Dinamo. “Unirea e o echipa extraordinara, dar nu e Fecioara Maria moral. Dinamo are dreptate sa se planga. Cineva acolo sus iubeste Unirea. Chiar daca e un patron care tace din gura, e un patron care tace si face . Noi stim toate astea , dar nu le putem spune. Unirea e o echipa pregatita exemplar, dar sa nu credeti ca este foarte curata. Dupa ce ca joaca bine, daca mai este si ajutata, normal ca este pe locul 1”.(sport.ro)