Esecul din ultima cu etapa cu Cagliari i-a facut pe suporterii Fiorentinei sa astepte cu sufletul la gura revenirea lui Adrian Mutu in primul “11” a lui Prandelli.

“Ma antrenez normal si sper ca pana la meciul cu Udinese sa nu intervina nimic. Nu sunt eu in masura sa decid cine sa ma inlocuiasca sau sa spun cat sunt de important pentru Fiorentina. Echipa a pierdut si cu mine, si fara mine in teren”, a spus Mutu potrivit Datasport.it.

“Sa fii corect, nu e usor”, au scris italienii despre atitudinea lui Mutu, acesta recunoscand ca nu arbitrii sunt de vina pentru rezultatele negative ale Fiorentinei. "Noi intram in fiecare meci numai cu ideea sa-l castigam. Trebuie sa fim mai modesti si nu cred ca arbitrii sunt vinovati. La meciul cu Palermo adversarii nostri ne-au atacat, dar am reusit sa profitam de ocaziile pe care le-am avut. Pe teren avem nevoie de mai multa luciditate".

Mutu a mai punctat inca o data la capitolul corectitudine atunci cand a recunoscut ca niciodata nu va refuza o convocare la nationala Romaniei atat timp cat va fi sanatos. “Starea mea de sanatate nu mi-a permis sa raspund convocarii domnului Piturca la amicalul cu Georgia, altfel mergeam sigur. Sunt nerabdator sa ma intorc pe gazon. Vreau sa fiu mereu de ajutor echipei pentru care joc”, a adaugat Adrian Mutu.