Dorinel Munteanu are nevoie de victorie la Craiova. Steaua nu a mai castigat un meci in Liga I din etapa a opta si ocupa locul cinci in clasament, la opt puncte distanta de liderul Urziceni. Solutia problemelor Stelei este, potrivit tehnicianului Munteanu, concentrarea in faza de finalizare.

"Presiunea punctelor este din ce in ce mai mare pentru noi si trebuie sa castigam meciul de la Craiova, unde ne va fi destul de greu. Universitatea este una dintre revelatiile campionatului, are o echipa buna, cu jucatori tineri si foarte talentati. Sunt convins ca, la ora jocului, va fi o atmosfera extraordinara pe stadion", a declarat Dorinel Munteanu in cadrul conferintei de presa de joi.

In urma accidentarii suferite de Ogararu in amicalul de miercuri cu Georgia, Pawel Golanski va ocupa locul fostului jucator al lui Ajax: "George Ogararu este o pierdere, deoarece a jucat destul de mult in ultimul timp. Prima mea optiune pentru inlocuirea sa este Pawel Golanski, in care echipa are mare incredere si nu cred ca vor fi probleme in ceea ce priveste prestatia lui. In privinta lui Mirel Radoi voi lua o decizie la ora meciului. El a facut un antrenament usor azi si o recuperare foarte buna. Vom vedea maine daca este bine din punct de vedere fizic".

Antrenorul gruparii din Ghencea spera ca soarta sa-si intoarca fata si catre Steaua: "Pana acum, Steaua a fost lipsita si de sansa. Desigur, am avut multe ocazii si ar fi bine sa fim si mai concentrati in faza de finalizare. Am incredere in faptul ca soarta isi va intoarce fata si catre Steaua".

Incidentele provocate de suporteri in ultimele meciuri ii afecteaza si pe jucatori. De aceea, Munteanu a vorbit cu liderii galeriilor si i-a indemnat sa isi incurajeze echipa, nu sa provoace scandaluri: "Am avut o discutie cu liderii galeriilor Stelei si acestia nu au de gand sa se revolte. Ar fi o prostie sa se intample asa ceva. Suporterii trebuie sa fie alaturi de echipa si sa o incurajeze. Problemele cu suporterii afecteaza jucatorii, deoarece acestia se gandesc si la ei".