Campioana Europei nu a tinut cont de adversar sau de miza jocului si a oferit suporterilor veniti pe El Madrigal un spectacol de poveste. Villa, Tores si Cazorla au marcat golurile victoriei impotriva selectionatei Chile. Spania reuseste sa-si mentina procentajul de 100% de meciuri castigate, de cand pe banca sta Vicente del Bosque, iar Chile sufera prima infrangere intr-un meci international, de la meciul cu Romania din urma cu doi ani.

David Villa a deschis scorul in minutul 37, dintr-un penalty obtinut de Albert Riera. Fotbalistii sud-americani au atacat poarta lui Casillas, insa fara prea mari sanse. Doar rezerva in amicalul de sambata, Fernando Torres a inscris golul al doilea la noua minute dupa ca Del Bosque l-a introdus pe teren. Cazorla a stabilit scorul final in minutul 86 si Spania demonstreaza inca o data de ce e Campioana Europei.

"Este un moment special pentru mine: sa marchez pe El Madrigal. In ceea ce priveste echipa, filosofia noastra ramane aceeasi. Intotdeauna facem un joc frunos si inscriem multe goluri", a declarat Torres la sfarsitul partidei.

Spania - Chile 3-0