Brasovenii care vor sa-si sustina favoritii din tribuna a II-a si tribuna I trebuie sa scoata din buzunar intre 40 si 80 de lei (biletele de 80 de lei au locuri in sectoarele S si T). Astfel, conducerea lui FC Brasov a triplat pretul biletelor pentru meciul cu echipa din Stefan cel Mare, tinand cont ca, pana acum, la meciurile de acasa ale brasovenilor, un bilet a costat intre 15 si 25 de lei.

"Acestea sunt preturile practicate. Pe unde au jucat Steaua, Dinamo si CFR Cluj preturile au fost in jur de 50 de lei, iar noi avem 40 de lei pentru fanii nostri si doar un sector cu 80 de lei unde primesc insa si un tricou original. Eu zic ca nu sunt preturi piperate. Cât despre galeria dinamovista, nu am prmit nicio solicitare referitoare la vreo reciprocitate la bilete", a spus presedintele executiv al lui FC Brasov, Dinu Gheorghe.

FC Brasov a mai jucat, acasa, doar cu Rapid dintre "granzii din Bucuresti" si atunci, pretul unui bilet a fost 75 de lei pentru oaspeti.

Pretul biletelor la FC Brasov - Dinamo, potrivit site-ului oficial al clubului din Brasov

TRIBUNA a II-a - 40 lei

PELUZA - 80 lei (Sectoare: J, L)

TRIBUNA I -40 lei (Sectoare: M, N, P, R, U, V, X, Z)

TRIBUNA I - 80 lei (Sectoare: S, T) - suporterii care vor achizitiona bilete la aceste sectoare vor primi cate un tricou original FC Brasov

TRIBUNA OFICIALA - 150 lei