Potrivit Corriere della Sera, sotia jucatorului englez e dispusa sa renunte la planurile sale si sa paraseasca Los Angeles pentru a-si urma sotul in Italia. Numai ca pentru acest sacrificiu, Berlusconi trebuie sa bage adanc mana in buzunar ca sa-i faca pe plac sotiei lui Beckham.

Primul pe lista Victoriei este un elicopter privat care sa fie oricand pregatit sa o duca in cantonamentele sotului. O alta dorinta a fostei cantarete este o piscina imensa cu spa, sala de fitness si un salon de frumusete construit special pentru ea. Bineinteles, salonul trebuie sa fie dotat cu o coafeza personala.

Mari iubitori ai patinajului artistic, sotii Beckham sunt dispusi sa plateasca o avere doar ca baietii lor sa invete sa patineze de la cei mai buni. Campioana internationala, Carolina Kostner, este prima optiune a celebrului cuplu care i-ar plati pana la 1.000 euro pe o ora. "Sunt onorata ca sotii Beckham s-au gandit la mine, insa nu am timp de predat acum. Totusi, ii invit la spectacolele mele si voi patina bucuroasa cu cei trei copii ai lor cand vor veni sa ma vada", i-a transmis Kostner celor doi soti.