Gigi Becali explica, luni, pe blogul sau incidentele grave produse in tribune la partida dintre Steaua si Timisoara, patronul din Ghencea fiind de parere ca atmosfera ostila a fost creata de persoane care vor sa-l discrediteze. Omul de afaceri spune ca este incomod din punct de vedere politic.

"Nimic din ceea ce s-a petrecut nu este intamplator. Am fost supus la diferite atacuri in ultima perioada. Acestea arata cat de incomod sunt ca adversar politic. Daca nu se tem de mine, de ce imi cauta nod in papura? Incidentele au fost provocate. S-a creat acest scandal si chiar a fost scandat numele meu. Asta arata clar care a fost miza razboiului din Ghencea", a decarat Becali.

Finantatorul vicecampioanei considera ca printre suporterii adevarati ai Stelei au fost infiltrati cativa recalcitranti, care au stricat atmosfera pe arena din Bulevardul Ghencea.

"Ceea ce s-a intamplat pe stadionul Steaua este foarte grav. Toata lumea a vazut ce atmosfera s-a creat acolo. Nu mai putem vorbi despre spectacol daca oamenii pleaca din tribune plini de sange si rani. Oamenii de ordine au actionat ca sa-i izoleze pe cei cativa recalcitranti, infiltrati printre adevaratii suporteri", a conchis Gigi Becali.

Suporterii din galeria ros-albastra au intrat in conflict cu fortele de ordine la inceputul partidei dintre Steaua si FC Timisoara, dupa ce au aprins mai multe fumigene. Razboiul dintre cele doua tabere s-a lasat cu mai multi raniti si cu 30 de persoane care au fost interzise pe arenele din Romania.