Victoria CFR-ului a venit ca o gura de oxigen pentru jucatorii lui Trombetta, atacati din toate partile dupa evolutiile slabe din ultimele meciuri. "Vom lua campionatul si anul acesta", anunta Iuliu Muresan, incantat de jocul echipei.

"Vom conta in lupta pentru titlu si am convingerea ca vom si castiga campionatul. Avem jucatori valorosi, vom reveni la forma noastra din sezonul trecut. Suntem pe podium si nu vom mai cobori. Noi ne-am propus ca pana la sfarsitul turului sa ne apropiem la 3-4 puncte de lider. Trombetta nu are deloc postul amenintat indiferent ce se va intampla in ultimele etape din tur. Ne gandim deja la ce transferuri sa facem in iarna", a spus Iuliu Muresan la finalul meciului (gsp.tv).

"Culio a fost omul meciului. I-am spus lui Culio ca il premiez pentru goluri si nu pentru individualitati pentru ca devenise cam egoist in ultimul timp. Cred ca Yssouf Kone este cel mai bun atacant din campionat si oricum, in acest moment, el nu a ajuns la forma maxima".

"Argesul este o echipa buna, revelatia campionatului, cum am fost noi la debutul in Liga intai. Oricum ii felicit pentru jocul lor, dar noi am fost echipa mai buna. Cred ca provincia a echilibrat lupta cu cei din Bucuresti", a incheiat presedintele de la Cluj.

Edi Stancioiu a spus la finalul partidei (gsp.tv): "Am avut multe ocazii. E bine ca am castigat si am urcat cateva pozitii in clasament. Orice egal pentru noi, indiferent de adversar, este un esec. Ma bucur pentru cei doi Kone ca au inscris, mai ales ca ei nu sunt obisnuiti cu temperaturile astea".