Dorinel Munteanu se afla in fata primului meci in calitate de antrenor al Stelei pe arena din Bulevardul Ghencea, fiind interesant de vazut cum vor reactiona suporterii vicecampioanei la vederea noului tehnician. Munti revine in Ghencea dupa mandatul lui Marius Lacatus, unul dintre cei mai iubiti stelisti in viata, iar pentru el numai rezultatele vor vorbi de aici inainte. Timisoara a venit la Bucuresti cu gandul de a nu pierde, banatenii incercand sa-i strice planurile de debut lui Dorinel.

Cu o zestre de numai 24 de puncte (cu 8 mai putin decat liderul Dinamo), Steaua porneste partida cu FC Timisoara numai cu gandul la cele trei puncte, ros-albastrii dorind sa puna capat seriei de 6 partide fara victorie in Liga 1 (ultima dateaza din etapa 8, 21 septembrie, atunci cand Steaua a invins cu 4-0 pe Gaz Metan Medias).

La debutul pe banca tehnica de pe Ghencea, Dorinel nu va miza pe Toja, Semedo, Plesan si Ochirosii, cei patru fiind lasati in afara listei pentru partida cu banatenii. Daca Plesan si Ochirosii oricum nu prea prindeau echipa Stelei, Toja si Semedo nu au fost convocati din cauza lipsei de forma pe care o arata in ultima perioada.

Partida dintre Steaua si FC Timisoara va avea loc, sambata, de la ora 21:00, pe stadionul din Ghencea, fiind transmisa in format Live Text pe HotNews.ro.