Ramon Calderon, presedintele galacticilor, a discutat, la stadionul Santiago Bernabeu, cu Raul si cu antrenorul Bernd Schuster despre situatia campioanei Spaniei, galacticii traversand o perioada mai putin fasta (au fost eliminati din Cupa Regelui Spaniei de o formatie de liga a treia, iar in Champions League au inregistrat doua infrangeri impotriva lui Juventus).

Dupa mai multe ore de discutii cu caracter amical, dupa cum a precizat Raul pentru presa spaniola, s-a ajuns la concluzia ca formatia de pe Santiago Bernabeu are mare nevoie de un atacant, dupa ce olandezul Ruud Van Nisterlooy este indisponibil.

In pole-position pentru a fi achizitionat se afla argentinianul Hernan Crespo, cel care nu evolueaza deloc la Inter Milano, actuala sa echipa de club. In pofida celor 33 de ani, Crespo este vazut ca o solutie viabila pentru Real, fiind un jucator cu multa experienta.

Pe lista se mai afla Diego Milito (Sampdoria), Didier Drogba (Chelsea), Klaas Jan Huntelaar (Ajax) sau Mario Gomez (Stuttgart).

Real Madrid se afla pe locul 4 in Primera Division, cu 23 de puncte, la doua lungimi distanta de marea rivala FC Barcelona, care se afla pe prima pozitie. Sambata, de la ora 21:00, galacticii vor intalni pe Real Valladolid, in deplasare, iar in cazul unui insucces, conform presei iberice, germanul Bernd Schuster ar putea fi demis.