Panin a fost eroul CFR-ului, aducand victoria pentru echipa lui Trombetta in minutul 75 cu un gol de generic: sut puternic de la marginea careului, mingea s-a dus aproape de vinclul din stanga al portii lui Niculescu. Pana in acel moment, am asistat la un meci spectaculos. CFR a avut ocaziile mai clare in prima parte prin Oberman ('8), Dubarbier ('34) si Peralta ('44), insa studentii au replicat in partea a doua prin Curelea ('70), care a nimerit stalpul din stanga.

Dupa golul lui Panin, Sportul are o ocazie imensa. In minutul 85 are loc cea mai controversata faza a meciului. Curelea scapa singur cu Nuno Claro, portarul ii iese in intampinare, atacantul se intoarce si ii paseaza lui Varga, poarta este goala dar mingea sutata de Varga il izbeste pe Panin in piept, insa mingea pare ca ii atinge si mana dreapta. Trica ('83) si Kone ('90) puteau sa inchida meciul, dar lobul primului s-a dus pe langa, iar sutul ivorianului a lovit stalpul drept al portii lui Niculescu.

CFR se califica in faza urmatoare a competitiei, insa jucatorii Sportului merita aprecieri pentru replica frumoasa pe care au dat-o joi seara.

'90+3 Final de meci: Sportul Studentesc - CFR Cluj 0-1

'90 Kone trage in bara din dreapta

'83 Trica se joaca cu toata apararea Sportului, il lobeaza pe Niculescu dar mingea se duce pe langa poarta

'82 ocazie imensa pentru Sportul! Curelea scapa singur cu Nuno Claro, portarul ii iese in intampinare, Curelea se intoarce si ii paseaza lui Varga, poarta este goala dar mingea sutata de Varga il izbeste pe Panin

'75 Gol CFR! Panin a prins un sut de senzatie de la 18 metri, lateral dreapta, mingea s-a dus aproape de vinclul portii lui Niculescu: Sportul Studentesc - CFR Cluj 0-1

'70 Varga, Ferfelea, Curelea si Postoache paseaza incredibil in careul clujenilor, mingea ajunge la Curelea care trage in bara din stanga!

'68 Lung este la un pas de autogol

'60 Dubarbier sprinteaza spre poarta, dar este oprit de Ghinga

'57 nu s-a mai intamplat nimic in partea a doua, ambele echipe se tatoneaza; Varga a luat acum un galben

'45 a inceput a doua repriza

'45+2 Pauza. Sportul Studentesc - CFR Cluj 0-0

'44 Niculescu respinge sutul lui Peralta

'34 Dubarbier suteaza din careu in bara

'25 Curelea primeste o pasa in fata portii dar trage pe langa poarta

'18 clujenii au initiat cateva sarje spre poarta lui Niculescu, dar apararea Sportului a respins fiecare actiune; in tribune sunt doar 100 de suporteri

'9 Niculescu boxeaza sutul lui Oberman

'8 Varga scapa de marcaj, scapa spre poarta insa isi prelungeste prea mult mingea si Nuno Claro retine

'3 corner pentru CFR, Cadu reia spre poarta, dar mingea trece pe langa

'1 a inceput partida

Sportul:

Niculescu - Irimia, Lung, Patriche, Nicola - Ghinga, Postolache (Stanga '83), Varga, Lungu - Ferfelea, Curelea

Rezerve: Popescu, Stere, Rusu, Tirnacop, C. Gheorghe, A. Stinga, R. Ciupe

CFR Cluj:

Nuno Claro - Toma, Cadu, Alcantara, Panin - Muresan, Peralta - Dubarbier, Sanchez Prette (Trica '58), Culio (Manuel Jose '80) - Oberman (Y. Kone '75)

Rezerve: Hirschfeld, Vieira, J. Manuel, Deac, E. Kone, Y. Kone, Trica