"Nici nu stiu daca se va tine acest turneu si noi vorbim despre pielea ursului din padure" a fost reactia lui Victor Piturca la polemicile care s-au creat in jurul convocarii fiului sau la nationala. "Tata nu mi-a zis nimic, desi am vorbit cu el zilele acestea. M-a surprins convocarea", a raspuns si Alexandru Piturca mentionand ca e constient ca Ionel Danciulescu este un jucator mai valoros ca el.

Convocarea lui Alexandru Piturca in lotul largit al nationalei a surprins pe toata lumea si, surprinzator, chiar si pe Piturca junior. "Tata nu mi-a zis nimic, desi am vorbit cu el zilele acestea. Am aflat despre convocare de la presedintele clubului, Marin Condescu. Am avut evolutii bune in acest tur, dar m-a surprins convocarea, dat fiind ca ea vine tocmai din partea tatalui meu, care este selectioner. Desi este doar o selectionata, ma bucur ca sunt convocat. Depinde de mine daca voi face fata. O sa fiu ambitionat sa joc mai bine", a spus fiul selectionerului pentru Evenimentul Zilei.

"Ionel este mult mai valoros ca mine, e unul dintre cei mai buni atacanti de la noi din tara", a mai precizat jucatorul de la Pandurii, constient ca toata lumea o sa-l acuze pe selectioner ca si-a convocat fiul la nationala in timp ce golgheterul lui Dinamo, Ionel Danciulescu, nu a mai imbracat echipamentul tricolor de mai bine de un an. Alexandru ii gaseste o explicatie sa justifice decizia tatalui: "tata a vrut sa remarce si alti jucatori din Liga I, de la echipe mai mici. De asta vrea sa faca acest cantonament".