Portarul Danut Coman este liber de contract dupa ce azi, el a depus un memoriu prin care a solicitat intreruperea contractului de munca dintre el si Rapid Bucuresti. Camera pentru Solutionarea Litigiilor a FRF a mai decis ca Rapid sa ii plateasca lui Coman banii datorati pe ultimele doua luni. Rapid are la dispozitie cinci zile sa depuna recurs la hotarare.

FRF.ro: Intrunita azi, 11 noiembrie a.c., la Casa Fotbalului, Camera Nationala pentru Solutionarea Litigiilor a Federatiei Romane de Fotbal admite cererea jucatorului Coman Dumitru Danut, depusa la data de 6 noiembrie a.c., de denuntare unilaterala a Conventiei Civile incheiata cu SC FC Rapid Bucuresti SA in data de 16.08.2006, pentru justa cauza, precum si la obligarea clubului mentionat la plata ratelor contractuale restante, ca urmare a neachitarii drepturilor contractuale de catre club pentru o perioada mai mare de 60 de zile de la scadenta obligatiei de plata.

Obliga clubul SC FC RAPID BUCURESTI SA la plata catre jucatorul Coman Dumitru Danut a ratelor contractuale restante, plus taxe de procedura.

Constata incetarea raporturilor contractuale dintre jucatorul Coman Dumitru Danut si clubul SC FC RAPID BUCURESTI SA incepand cu data de 11.11.2008 .