Conducerile lui FC Timisoara si Dinamo pun tunurile pe arbitrii confruntarii ce va avea loc in aceasta seara, pe stadionul Dan Paltinisanu. Primii care au reactionat au fost "cainii", care au luat foc cand au auzit ca la centru va arbitra Ovidiu Hateganu. A urmat Marian Iancu pe site-ul oficial al clubului de pe Bega, acuzand delegarea asistentilor Popa Ionel si Eduard Dumitrescu.

Borcea: Vrem sa fim arbitrati corect, altfel vom face iures dupa meci. Nu spunem nimic inainte de meci, o vom face dupa, daca vom fi dezavantajati.

Iancu: Este o delegare a arbitrilor de margine, facuta din sufletul lui mare de banatean, cu respect si cu dragoste pentru Poli, de catre Nicolae Grigorescu. Ma refer la arbitrii consacrati pentru deplasarile lui Dinamo, la patru din cele sase meciuri jucate in afara Bucurestiului, gasindu-i la tuse pe asistentii de maine seara. Am aceleasi cuvinte de duh pentru dansul, precum cele de dinainte si de dupa finala Cupei Romaniei, din 2007. Asa sa-ti ajute Dumnezeu, domnule Grigorescu! Din pacate, au si banatenii miticii lor. Si nu sunt putini

Dinamo a fost arbitrata de patru ori de Ovidiu Hateganu. Centralul a oficiat si partida din turul sezonului trecut, Dinamo - FC Timisoara, incheiata 1-1. Atunci, Hateganu nu a acordat doua penalty-uri pentru Dinamo, unul dintre ele produs chiar in minutul 90, cand un fundas banatean a respins cu mana de pe linia portii. In schimb, la partida Gloria - Dinamo din returul sezonului trecut, Hateganu trebuia sa acorde un penalty oaspetilor, insa faza a fost trecuta cu vederea.

Dinamo, cu Hateganu la centru:

10 August 2007

Ceahlaul Piatra Neamt - Dinamo Bucuresti 0-3

27 Octombrie 2007

Dinamo Bucuresti - Politehnica Timisoara 1-1

16 Decembrie 2007

FC Vaslui - Dinamo Bucuresti 2-1

14 Martie 2008

Gloria Bistrita - Dinamo Bucuresti 1-1

FC Timisoara a fost arbitrata de trei ori de Ovidiu Hateganu. Banatenii nu au pierdut niciodata, obtinand doua victorii si un egal.

FC Timisoara, cu Hateganu la centru:

29 Septembrie 2007

Politehnica Timisoara - Gloria Bistrita 3-1

27 Octombrie 2007

Dinamo Bucuresti - Politehnica Timisoara 1-1

31 August 2008

Politehnica Timisoara - Rapid Bucuresti 1-0

Gigi Becali: Nu s-a nascut inca arbitru care sa il fure pe Borcea!