Unirea Urziceni - Otelul 3-1 | Echipa lui Dan Petrescu a urcat pe primul loc si are sanse sa ramana acolo si dupa meciul Poli Timisoara - Dinamo. Otelul a deschis scorul la Urziceni prin Pena ('51) dar avantajul oaspetilor a tinut doar doua minute. Paduretu a egalat in minutul 52 iar T. Balan a reusit un gol superb cu capul, dupa o actiune colectiva a gazdelor. Danalache a inchis tabela in minutul 83 cu o reluare din sapte metri, dupa o centrare de la Frunza.

Prima repriza nu anunta cu nimic desfasurarea din partea a doua. Doar incercarile lui Costin ('9), Mara ('11), Viglianti ('21) si Balan ('32) au amenintat cele doua porti. A venit insa golul lui Pena si revenirea spectaculoasa a Unirii, care a urcat pe primul loc si poate sa isi depuna in acest ritm, candidatura la titlu.

Tibi Balan: Meritam sa fim pe primul loc

Mihai Stoica: Vrem sa castigam toate partidele de pe teren propriu si orice punct adus de-afara inseamna un bonus. In vara vom mai aduce un atacant puternic si tanar si asteptam revenirile lui Balin, Dan Matei si Daniel Stan

Unirea:

Arlauskis - Nicu, Galamaz, Bruno Fernandez, Bordeanu - Todoran, Balan (Frunza '65), Paduretu, Apostol - Mara (Burns '86), Danalache

Otelul:

Kolev - Carja, Costin, Jelev, Salagean - Iorga, Bourceanu, Viglianti, Tanasa (Nikolici '62) - Vitaici, Pena (Tismanaru '80)