Standard Liege a invins-o pe Sevilla in primul meci din grupele Cupei UEFA. Ladislau Boloni exulta. "Am obtinut ceva special, cu o organizare fantastica. Am fost concentrati din primul si pana in ultimul minut si ne-am intampinat adversarul la 40 de metri de propria poarta", declara la finalul meciului antrenorul roman, care face performanta la Standard.

Formatia belgiana ocupa locul 4 in Belgia, la 3 puncte in spatele liderului Brugge si este in cartile pentru calificare in optimile Cupei UEFA dupa o victorie entuziasmanta obtinuta in fata Sevilliei cu niste jucatori care nu sunt foarte cunoscuti in fotbalul european, spre deosebire de adversarii de ieri ai lui Standard.

Totusi, exigentul Boloni nu este multumit. "Am mizat pe ofensiva. In comparatie cu numarul sanselor pe care le-am avut, un gol este totusi prea putin. Nu suntem foarte eficienti in fata portii, dar asta e si din cauza ca nu am niste jucatori foarte experimentati", a spus antrenorul.

Clasament, Grupa C

1. Sevilla 3p

2. Sampdoria* 3p

3. Standard* 3p

4. Stuttgart 3p

5. Partizan

* cele doua echipe nu au decat un meci jucat in Grupa C, celelalte echipe au evoluat deja in doua meciuri

Standard Liege - FC Sevilla 1-0

Marcator: Mbokani '38

Standard Liege:

Espinoza, Bonfim, Onyewu, Sarr, Witsel, Camozzato, Defour, Dalmat (Benko 90'), De Camargo, Jovanovic, Mbokani

Sevilla:

Palop, Navarro, Escude, Prieto, Konko (Crespo 74'), Romaric (De Mul 60'), Maresca, Jesus Navas, Renato, Adriano (Rodriguez 80'), Luis Fabiano