Antrenorul Stelei, Dorinel Munteanu considera ca Steaua a facut un meci bun pe Stade Gerland (0-2 cu Lyon, in Champions League).

"Am avut ghinion. I-am tinut departe de poarta in prima repriza si nu au avut nicio ocazie pana la golul lui Juninho. In a doua repriza, am incercat sa punem presiune si in buna masura am reusit sa facem acest lucru. A venit golul din final si s-a terminat! Sunt dezamagit, recunosc, mi-am dorit sa iau macar un egal", a declarat Dorinel Munteanu la ProTV.

Dorinel Munteanu a transmis un avertisment jucatorilor care nu dau randament: "Il cunosc pe Semedo de mai multa vreme. Daca isi propune atat de putin, nu este bine!" Semedo a intrat pe teren dupa pauza, dar a fost schimbat dupa aproximativ o jumatate de ceas!

Dupa meciurile de miercuri (Fiorentina-Bayern 1-1, cu gol Mutu), Steaua a ramas pe ultimul loc si este eliminata din Champions League. Pentru a continua in Europa, bucurestenii mai au doar varianta locului 3 (Cupa UEFA) pe care se afla deocamdata Fiorentina (3p, fata un singur punct cat are Steaua).