Comisia de Disciplina nu i-a suspendat terenul lui Dinamo, dar a amendat clubul cu 50.000 lei dupa incidentele pe care le-au provocat suporterii cainilor in derbiul cu Steaua. Membrii Comisiei de Disciplina i-au avertizat pe dinamovisti ca la următorul incident de acest gen vor primi o suspendare drastica.

Si Jandarmeria Bucuresti a amendat clubul de fotbal Dinamo Bucuresti cu suma record de 100.000 de lei din cauza incidentelor pe care le-au provocat suporterii cainilor in marele derbi cu Steaua, din data de 1 noiembrie. Formatia din Soseaua Stefan cel Mare a sanctionat firma de paza care trebuia sa se ocupe de buna desfasurare a evenimentului cu aceeasi suma.

"Am primit o amenda de 100.000 de lei din partea Jandarmeriei pentru cele intamplate la meciul cu Steaua. Ne-a fost reprosat faptul ca suporterii au intrat cu fumigene si pocnitori, dar si pentru un banner care nu era trecut pe caiet dinainte. E normal, dar nu noi suntem de vina pentru ce s-a intamplat, am amendat si noi firma de paza cu aceeasi suma pentru ca nu si-a facut datoria. Sunt niste clauze in contract care nu au fost respectate. E treaba celor de la firma de paza daca vor sa muncească degeaba", a declarat Petre Buduru, managerul sportiv al lui Dinamo, citat de NewsIn.

Suporterii dinamovisti au avut in timpul meciului cu Steaua o coregrafie realizata si cu ajutorul tortelor, lucru interzis de regulament, multe dintre acestea fiind aruncate in sectorul galeriei formatiei ros-albastre.