Dorinel Munteanu pare ca a gasit cheia unei victorii acasa la Lyon, desi e constient ca punctele slabe ale francezilor sunt putine. Foarte concentrat, antrenorul Stelei a recunoscut, la conferinta de presa din Franta, ca se gandeste numai la meciul de pe Stade Gerland.

"Sunt convins ca vom face o partida buna. Ne asteapta o echipa puternica. Sansele mici pe care le avem vrem sa le fructificam si vom face totul pentru o victorie. Sunt emotii la orice meci fie ca e de liga sau amical. Ma gandesc doar la acest meci".

Novicele Stelei in Liga Campionilor, Munti crede ca "vom vedea la ora jocului daca lipsa de experinta va afecta si va conta in aceasta competitie. Sunt convins ca ei ma vor ajuta prin jocul lor sa trec peste emotiile din Liga, peste lipsa mea de experienta".

Desi Munteanu a stabilit punctele slabe ale francezilor dupa ce a vizionat mai multe meciuri ale lui Lyon, antrenorul Stelei cauta disperat o solutie sa-l blocheze pe inepuizabilul Benzema, cel mai periculos om al echipei lui Puel. "Jucatorii nu au probleme cu oboseala, sunt obisnuiti cu ritmul asta. Benzema este unul dintre cei mai buni jucatori la momentul de fata din lume, vom lua masuri sa-l anihilam dar daca este in forma, nu cred ca poate fi oprit. Un egal ar fi un rezultat bun cu Lyon", a mai spus Munteanu.