Dupa victoria norocoasa din tur, cand CFR-ul a pierdut dupa autogolul lui Cadu, Bordeaux a venit cu moralul ridicat si decisa sa le ia clujenilor maximul de puncte. Si a reusit! A venit, a marcat, a castigat. "Obiectivul a fost indeplinit. Plecam foarte incantati", a declarat salvatorul francezilor din repriza a doua, portarul Valverde.

"Am venit pentru a ne impune si asta am facut. S-a vazut in seara asta o echipa buna a Bordeaux-ului, solidara in toate privintele. Dupa primele doua partide, cu Chelsea si Roma, stiam ca trebuie sa castigam de doua ori. Obiectivul a fost indeplinit. Plecam foarte incantati", a precizat Mathieu Valverde.

Atacantul Marouane Chamakh e de parere ca dubla reusita in fata clujenilor le va da incredere in urmatoarele doua partide: "Cred ca am jucat meciul asa cum trebuia. Ne-am daruit complet si am fost recompensati. Am debutat prost in competitie, dar acum avem sase puncte. Acest lucru ne da increderea necesara urmatoarelor meciuri din Liga Campionilor. Daca as fi marcat un gol, ar fi fost o mare satisfactie personala, dar marti seara, a contat ca am luat cele trei puncte".