Girondins de Bordeaux a facut schimb de locuri cu CFR in Grupa A, cedandu-le ultimul loc clujenilor si adjudecandu-si pozitia a treia, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 2, AS Roma. "Bordeaux, la fel ca Dracula, a supt energie pentru a inversa rolurile cu CFR in grupa A", titreaza presa din Franta.

Le monde dubleaza fericirea francezilor amintind si de meciul tur Steaua - Lyon: "Dupa spectacolul incredibil de la meciul Steaua Bucuresti - Lyon, deplasarea echipei Bordeaux pe teren romanesc s-a produs sub cele mai bune auspicii".

Sports.fr: "Valverde a facut miracole". Presa franceza recunoaste ca repriza a doua ar fi putut fi fatala lui Bordeaux daca nu ar fi fost paradele exceptionale ale lui Valverde.

Gabi Muresan e considerat de francezi plamanul romanilor, iar micul argentinian, Sebastian Dubarbier "a avut o prestatie foarte frumoasa, dand dovada de o tehnica remarcabila si o buna viziune a jocului. Speram ca scouterii francezi au ochii larg deschisi...".

Dupa egalul Romania - Franta, de la Constanta, si meciul Steaua - Lyon din Liga Campionilor, francezii cred ca aerul mioritic le prieste: "Mai cunoscuta pentru vampiri decat pentru beneficiile paliative, Romania ramane un teren primitor pentru francezi".

Clasamentul Grupei A:

1. Chelsea Londra - 7 puncte

2. AS Roma - 6 puncte

3. Girondins de Bordeaux - 6 puncte

4. CFR Cluj - 4 puncte