Noul antrenor de la Vaslui, Viorel Moldovan, a debutat cu victorie pe banca lui Vaslui. Echipa lui Porumboiu a bifat primul succes dupa sapte meciuri fara victorie si s-a calificat in optimile Cupei Romaniei. FC Vaslui a invins, scor 3-0, Poli Iasi, intr-un meci restant din 16-mi. In 20 de minute, Burdujan, Gheorghiu si Temwanjera au decis adversara lui CS Otopeni, din optimile Cupei Romaniei.

"Era foarte important pentru mine sa debutez cu dreptul si sunt constient ca vor veni si momente in care voi pierde. Ma bucur ca am depasit perioada mai dificila. A fost un blocaj peste care jucatorii au trecut. Vasluiul are alta fata. Imi doresc sa ajung in finala Cupei Romaniei, calea de acces cea mai rapida spre UEFA", a spus antrenorul lui FC Vaslui dupa calificarea in optimile Cupei Romaniei.

"Sunt bucuros de rezultat si de joc si vreau sa felicit baietii pentru cum s-au prezentat astazi. Acesta este fotbalul pe care trebuie sa-l joace. A fost o victorie categorica, cu o dinamica de joc din partea elevilor mei, mobilitate, acea placere de a juca fotbal" a incheiat Moldovan.