Victor Piturca a anuntat, marti, numele stranierilor convocati pentru meciul amical Romania-Georgia, din 19 noiembrie. Nationala va juca pe stadionul Stefan cel Mare unde nu a mai evoluat din 2003.

Lista selectionerul nu a furnizat nicio noutate, singura surpriza fiind lipsa lui Daniel Niculae care nu renunta la decizia de a nu mai veni la nationala cat timp e Piturca. In rest, Victor Piturca i-a chemat pentru meciul cu Georgia pe Razvan Rat, Mihai Nesu, Paul Codrea, Razvan Cocis, Adrian Mutu, Ciprian Marica.

Piturca are mari probleme in defensiva. Dupa ce Goian, Ghionea sunt suspendati pentru meciul cu Serbia, din martie, Marius Constantin e accidentat, iar Moti nu joaca la Siena, ultima veste proasta pentru selectionerul Romaniei a venit de la capitanul Chivu, indisponibil doua luni din cauza unei accidentari la genunchi. "Ceea ce se intampla la nationala reprezinta efectul EURO. Unii se accidenteaza, unii se supara, altii nu mai joaca nimic. De aceea e bine sa ai la dispozitie o arie mare de selectie", a spus selectionerul.

O solutie pentru Piturca ar fi fundasul lui Lazio, Radu Stefan, insa selectionerul e suparat pe fostul dinamovist. "Pana la primavara, Radu Stefan va juca numai la Lazio. Sa se linisteasca si sa invete din greseli. Apoi vom vedea", a ramas ferm pe pozitii Piturca.