"Cupa UEFA nu ne intereseaza", este declaratia atacantului lui Lyon, Karim Benzema, care spune tot despre ce o sa-i astepte pe stelisti in Franta. Cu exceptia lui John Mensah, Claude Puel are la dispozitie tot lotul pentru infruntarea cu Steaua.

Benzema inscrie gol dupa gol in campionatul Frantei si e convins ca nu se va opri nici cu Steaua: "trebuie sa invingem pentru a ajunge in optimi. Cupa UEFA nu ne intereseaza".

Despre meciul cu romanii, fundasul Reveillere a spus in presa franceza: "cand esti condus cu 2-0, cum am patit la Bucuresti, ori cazi, ori crezi in continuare si nu pierzi. La Bucuresti, ne gandeam la un moment dat ca va fi precum cu Rennes, cand am pierdut cu 0-3. Dar am reactionat. Cunoastem potentialul nostru, avem tarie de caracter. Scopul nostru este sa invingem inca o data Steaua, pentru a lua o optiune importanta pentru calificare. Oricum, grupa se va juca pana la final. Steaua a avut numeroase ocazii la Florenta, am studiat acel meci. Probabil Steaua va juca pe contraatac, avand jucatori cu calitati. Trebuie sa fim superatenti si sa incepem bine", a spus Reveillere.

Antrenorul Claude Puel va conta in meciul cu Steaua pe: Lloris, Vercoutre - Grosso, Boumsong, Cris, Faure, Reveillere, Gassama - Toulalan, Fabio Santos, Kallstrom, Makoun - Juninho, Ederson, Delgado, Mounier, Keita, Benzema, Fred, Piquionne.