Invinsi de propriul capitan in partida tur, clujenii de la CFR au nevoie de victorie in fata francezilor de la Bordeaux pentru a spera la o participare in primavara europeana. Steaua se prezinta la Lyon cu aceeasi echipa, dar cu alt antrenor. Dorinel Munteanu trebuie sa alinieze la start unsprezecele care sa-i asigure macar locul de Cupa Uefa. Liverpool - Atletico Madrid este partida ce poate stabili liderul grupei D, iar Real Madrid primeste acasa vizita italienilor de la Juventus, in incearcarea de a-si adjudeca prima pozitie in Grupa H.

Programul Ligii Campionilor / 4-5 noiembrie 2008

Marti - 4 noiembrie 2008, ora 21:45

Grupa A

CFR Cluj - Girondins de Bordeaux Dupa ce a debutat excelent in Liga Campionilor, invingand AS Roma pe propriul teren si remizand cu Chelsea la Cluj, CFR s-a impiedicat la Bordeaux. Capitanul Cadu a inscris in proprie poarta si echipa sa a cunoscut prima infrangere din aceasta competitie. CFR trebuie sa castige in fata propriilor suporteri pentru a spera la un loc in primavara europeana.

AS Roma - Chelsea Lider in grupa A, dar si in campionatul intern, Chelsea se deplaseaza in Italia pentru a infrunta echipa AS Roma. Aflata pe locul trei, cu 3 puncte acumulate, Roma are in fata un meci vital pentru viitorul sau in aceasta competitie.

Grupa B

Anorthosis Famagusta - Inter MilanoFara romanul Cristian Chivu in teren, Inter-ul lui Mourinho intalneste echipa clasata pe locul 2 in grupa, Anorthosis Famagusta. Cipriotii au fost invinsi in partida tur cu 0-1.

Werder Bremen - PanathinaikosSingurul punct din grupa a grecilor de la Panathinaikos a fost obtinut in urma partidei tur cu Bremen. Germanii sunt la a cincea participare consecutiva in grupele Ligii Campionilor, insa nu au avut un parcurs convingator in acest sezon.

Grupa C

Sporting Lisabona - Shahtior DonetkSporting se afla la o victorie distanta de saisprezecimile Ligii Campionilor. Sahtior se afla, in schimb, in fata ultimei sanse de a spera la primavara europeana. Cu 3 puncte obtinute, din victoria impotriva lui Basel, ucrainienii incearca sa uite infrangerea din tur, cu 1-0 si sa ii invinga pe portughezi la ei acasa.

FC Barcelona - BaselDupa cea mai clara victorie din etapa trecuta, 5-0, Barcelona ii primeste pe elvetienii de la Basel pe Camp Nou. Arbitrul de centru al acestei partide va fi romanul Alexandru Tudor.

Grupa D

Liverpool - Atletico MadridAflate la egalitate de puncte dupa remiza din Spania, cele doua echipe lupta pentru prima pozitie in grupa. Liverpool vine dupa infrangerea din campionatul intern in fata lui Tottenham, 1-2. Insa mizeaza pe revenirea la prima echipa a lui Torres.

Marseille - PSV EindhovenFrancezii nu au obtinut nicun punct in aceasta grupa si se afla la o distanta de 7 puncte de lider. Pentru a spera la un loc in grupele Cupei Uefa, Marseille trebuie sa intoarca scorul din partida tur, cand PSV i-a invins cu 2-0.

Miercuri - 5 noiembrie 2008, ora 21:45

Grupa E

Aalborg BK - VillarrealIn partida tur spaniolii au castigat partida de pe El Madrigal cu 6-3 si se afla la egalitate de puncte cu Manchester United. Cu un singur punct acumulat in grupa, Aalborg se lupta cu Celtic pentru locul 3.

Celtic - Manchester UnitedCeltic intalneste acasa campioana Ligii Campionilor din sezonul trecut, dupa ce in tur au fost invinsi cu 0-3. Cu Berbatov, Rooney si Ronaldo in echipa, englezii nu au rezultate prea bune pe terenul celor de la Celtic. In ultimele sapte intalniri, Celtic a castigat de patru ori, a facut doua egaluri si a suferit o singura infrangere.

Grupa F

Fiorentina - BayernLuca Toni vine pe terenul fostei sale echipe pentru a-si confirma pozitia de lider al grupei F. Invinsi cu 3-0 la Munchen, italienii trebuie sa castige pentru a mai putea spera la un loc in saisprezecimile Ligii.

Olympique Lyon - SteauaCu un Benzema in forma maxima, Lyon primeste acasa echipa care i-a condus cu 2-0 in primul sfert de ora din partida tur, Steaua Bucuresti. Dupa 3-5 in Ghencea, stelistii au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a-si asigura locul 3 in grupa.

Grupa G

Arsenal - FenerbahcePrintr-o dubla victorie impotriva turcilor de la Fenerbahce, Arsenal isi poate asigura un loc inca de pe acum in primavara europeana. Turcii au fost invinsi in partida tur cu scorul de 2-5.

Dinamo Kiev - FC Porto Egala cu Arsenal si Fenerbahce, Dinamo Kiev poate spera la un loc doi in grupa dupa ce i-a invins, in tur, pe portughezi la ei acasa.

Grupa H

Bate Borisov - ZenitOcupantele ultimelor locuri in grupa H, Bate si Zenit se lupta pentru locul 3 in grupa. Au remizat in partida tur, iar meciul de miercuri poate fi decisiv pentru soarta lor in grupa.

Real Madrid - JuventusJuventus se afla pe primul loc in grupa, dupa ce a castigat meciul direct cu principalul adversar, Real Madrid. Italienii i-au invins pe spanioli cu 2-1 si ii asteapta un meci incordat pe Santiago Bernabeu.