Victor Piturca si medicii nationalei nu trebuie sa se mai gandeasca la accidentarea lui Mutu. Sfatul nu vine din partea medicilor italieni ci din gura lui Adrian Mutu. Atacantul Romaniei nu pare deloc afectat de diagnosticul stabilit de doctorii romani, considerand ca genunchiul sau se vindeca cu antrenamente regulate la sala de forta.

"Sunt OK, doar ca trebuie sa muncesc mai mult decat alti colegi de-ai mei la sala de forta. Am nevoie de o perioada de recuperare intensa. Genunchiul mi s-a umflat dupa meciul cu Palermo. Am primit o lovitura puternica si m-am trezit cu dureri destul de mari. Ma mai doare uneori, dar, cum am spus, trebuie sa fac miscare multa. Nu trebuie sa ma operez, fiindca nu este cazul. Umflatura mi s-a mai retras", a declarat Mutu pentru Evenimentul Zilei.

Mutu i-a linistit si pe romanii pesimisti care nu le mai dau nicio sansa de calificare la CM din 2010 oamenilor lui Piturca: "O sa joc suta la suta in partida cu Serbia, o sa vedeti! Nu sunt motive de ingrijorare. Pana atunci, mai este multa vreme. O sa-i batem pe sarbi, desi va fi un meci greu. Suporterii nationalei sa stea linistiti. Ne vom califica la Mondialele din Africa de Sud. Avem o echipa foarte buna. Nu primul meci conteaza".