Dorinel Munteanu nu a platit suma de 100.000 de euro catre Universitatea Cluj si presedintele clubului, Remus Campeanu afirma ca din aceasta cauza nu s-a convenit asupra rezilierii pe cale amiabila a contractului sau. "Daca Dorinel va sta pe banca la meciul cu Dinamo, Liga si Federatia trebuie sa se sesizeze din oficiu", a declarat Campeanu in cadrul unei emisiuni televizate.

"Dorinel Munteanu e antrenorul Universitatii Cluj, conform actelor. Nu s-a convenit asupra rezilierii pe cale amiabila a contractului sau. Trebuia sa primim o suma pentru care am trimis cerinte si Steaua nu a onorat aceasta cerere. Suma ar trebui sa o plateasca Dorinel Munteanu. Acei bani ar fi adus continuitatea la nivelul staff-ului tehnic", a spus presedintele Universitatii Cluj pentru Telesport.

Dorinel Munteanu trebuie sa plateasca 100.000 pentru a putea sta pe banca tehnica a Stelei in derby-ul etapei: "Conform legilor, pana cand Munteanu nu plateste acei bani, nu poate sta pe banca tehnica a unei alte echipe. Dorinel Munteanu sau clubul la care a plecat trebuie sa ne plateasca 100.000 de euro".

Campeanu a mai declarat ca regreta plecarea lui Munteanu si e dispus sa-l primeasca oricand inapoi: "Sunt dezamagit de plecarea sa, findca Dorinel Munteanu este un antrenor foarte bun si am crezut ca la sfarsitul contractului ii vom face o oferta de prelungire. Daca Dorinel va avea probleme si va deveni iarasi liber, il primim inapoi".