Finantatorul Stelei le-a interzis suporterilor ros-albastri sa participe la derby-ul etapei a 13-a, Dinamo - Steaua. Fanii au reactionat, iar dinamovistii le-au promis ajutor. Joi seara, Becali s-a razgandit dupa ce s-a intalnit cu liderii galeriei: Eu va dau bilete, dar nu mai vreau sa aud prostii din astea, injuraturi. Toata lumea sa fie civilizata. Site-ul oficial al Stelei anunta ca 676 de suporteri vor participa la meci, in urma reciprocitatii dintre cele doua cluburi.

"Vor sa ne excluda de pe stadioane, dar nu se poate. Nu putem sta la mana conducatorilor. Echipele nu sunt ale lor. Fotbalul este pentru spectatori, chiar daca sefilor nu le place. E o incalcare flagranta a drepturilor omului. In aceasta situatie, rivalitatile nu mai conteaza. Trebuie sa ne ajutam, fiindca toti o putem pati la fel", a spus un suporter stelist pentru Evenimentul Zilei.

George Becali a anuntat ca vrea sa trieze fanii stelisti: "Vreau sa schimb galeria, sa aduc tineri de liceu bine imbracati. O sa le rup capul derbedeilor din peluze".

Dupa derby-ul de sambata, ultrasii stelisti vor incepe boicotarea patronului. "Gigi nu va mai avea viata in Ghencea! Il vom injura pana va pleca. O sa-l luam si noi la pietre, cum a patit Taher la Rapid. O sa vada ce va pati la meciul cu Timişoara", a mentionat un fan ros-albastru pentru aceeasi publicatie.

Protestele impotriva latifundiarului din Pipera vor incepe in meciul de Liga Campionilor, impotriva Lyonului: "Vom incepe show-ul inca de la Lyon, dar razboiul o sa fie in Ghencea, cu Fiorentina. O sa facem orice ca sa oprim acel meci! Daca nu putem sa ne vedem echipa in deplasare, atunci sa nu mai joace in cupele europene! Gigi o sa plateasca astfel toate milioanele pe care le-a caştigat de la noi pentru bilete".

"Trebuie gandita foarte bine aceasta actiune, ca sa nu se intoarca impotriva noastra si lumea sa inteleaga exact ca este ultima forma de protest impotriva lui Gigi si nimic altceva", a explicat suporterul.