"Norocul si ghinionul nu se pot antrena. Sper sa vina un antrenor sa ne scoata din criza", a spus Massimo Pedrazzini, dupa egalul cu Buzau.

"E posibil sa nu ne fi ajutat nici tactica. E o atmosfera foarte proasta in vestiar" - Plesan, mijlocas Steaua.

"Imi pare foarte rau ca a plecat Lacatus, facea o atmosfera foarte buna. Trebuie sa ne revenim cumva, fiindca Steaua e o echipa foarte mare" - Dayro Moreno, Steaua.

Suporterii Stelei au scandat in mai multe randuri numele lui Marius Lacatus, antrenor care si-a dat demisia dupa infrangerea cu Lyon. In rest, fanii bucurestenilor au preferat sa nu incurajeze niciun moment echipa, avertizand-o asupra evolutiilor sub pretentiile tribunei. De o atentie speciala s-a "bucurat" patronul Stelei, care a fost injurat "copios" de-a lungul intalnirii.

"Puteam sa fac blat, vorbeam cu Bicfalvi, cu Litu, dar eu vreau sa joc corect... Sezonul asta e pierdut. Si locul doi e ca si pierdut", a declarat patronul Stelei, amintindu-si ca si anul trecut Buzaul i-a luat puncte in meciul direct.

"Cine l-a pus pe Banel Nicolita sa bata 11 metri? Ne trebuia un jucator tehnic. Petre Marin sau Toja, avem jucatori care sa bata 11 metri, nu Banel. Oricum, nu asa trebuia sa jucam... Buzaul a facut un punct in 11 etape, a mai facut unul acum!!!" - patronul Stelei.