Costin Lazar, mijlocasul Rapidului, a precizat ca formatia giulesteana traverseaza o perioada de mare incertitudine, in acest moment nestiindu-se cu siguranta nici macar cine este patronul clubului. Cu toate ca exista restante financiare catre fotbalisti, Lazar este de parere ca totul se va termina cu bine pentru club, cu sau fara George Copos si Fathi Taher.

"Daca clubul o sa dea faliment, sunt sigur ca se va gasi alt om de afaceri sa investeasca la Rapid. Echipa va reusi sa traiasca si cu noi si fara noi si cu domnul Copos si fara domnul Copos. Rapid e un brand si o echipa cu traditie, care nu va disparea atat de usor. Stiu ca domnul Taher si domnul Copos sunt actionari, daca mai sunt. Nimic nu cred ca mai este sigur", a precizat Costin Lazar.

Constantin Zotta, directorul general al Rapidului, recunostea zilele acestea ca jucatorii lui Jose Peseiro nu si-au mai primit banii de o luna de zile, dar ca aceasta situatie se va remedia in cel mai scurt timp.

"E adevarat ca nu ne-am primit salariile cam de o luna sau suntem in urma cu o luna, dar nu este o problema asta, pentru ca au fost intarzieri si mai mari", a cochis Lazar.

Rapid va intalni pe CS Otopeni, in deplasare, intr-o partida contand pentru etapa a-XII-a a Ligii 1 la fotbal, care va avea loc, luni, de la ora 17.00.