Poli Iasi nu a mai pierdut in Liga I de trei etape, insa se afla, in continuare, in zona de retrogradare. Cu probleme mari la echipa, Popa reuseste sa-si faca elevii sa nu se mai gandeasca la cea mai mare dintre ele, banii. "Le-am comunicat ca cine mai vorbeste de bani in vestiar sau autocar va primi 10 lovituri de curea la palma stanga si 10 la palma dreapta. Daca nu vor intinde palma, e posibil ca instrumentul de tortura sa fie directionat spre alte parti ale corpului", a declarat Popa in cadrul conferintei de presa de dinaintea partidei de vineri.

Singura speranta a tehnicianului Iasului pentru a castiga partida de la Pitesti este omenia jucatorilor. "In ciuda problemelor inimaginabile pe care le avem, a suspendarii lui Onut si Naidin, a problemelor medicale pe care le au Miclea si Stancu, imi doresc enorm sa bifam al patrulea meci consecutiv fara infrangere. Singura solutie pentru a atinge acest obiectiv este omenia jucatorilor, care trebuie sa dea in continuare dovada de caracter, desi problemele clubului ramin mari", a mentionat Popa, potrivit sport365.ro.

Argesenii, in schimb, nu vad problemele echipei iesene, ci doar rezultatele bune din ultimile trei etape ale Ligii I: "Poli Iasi trece acum printr-un moment foarte bun, pentru ca nu a mai pierdut un meci de patru etape. Ei au o tactica distructiva in deplasare si joaca foarte bine pe contraatac. Au jucatori buni in lot si sunt sigur ca vor evolua cu ambitie. Sper sa gasim solutii pentru a desface apararea suplaaglomerata a iesenilor. Sper ca oboseala de dupa meciul cu Vaslui sa nu isi spuna cuvântul", a spus antrenorul FC Arges, Ionut Badea.

Echipe probabile:

FC Arges: Bosneag, Stan, Cazan, Lacusta, Poenaru, Tanase, Nastasie, Tames, Bazzi, Dulcea, Kamara

Politehnica Iasi: Plesca, Buta, Ilie, Munteanu, Pecnik, Bratu, Bersnjak, Montiel, Gavatorta, Balba, Tanasa