Steaua a ramas fara antrenor dupa plecarea lui Marius Lacatus si asa va mai ramane pana cand va dori patronul Gigi Becali sa anunte urmasul Fiarei pe banca tehnica. Asteptat sa spuna, din curtea palatului sau, cine va fi noul tehnician din Ghencea, patronul stelist a declarat ca ca vom afla cine va pregati Steaua cand va vrea el. Pana atunci, s-a dat liber speculatiilor: Olaroiu, Dorinel, Protasov...

"Nu stiu eu cine va fi antrenor, presa stie mai bine. Toata lumea comenteaza, dar numai eu stabilesc cine va fi noul tehnician. Eu sunt Becali. Veti afla cine va pregati Steaua cand vreau eu", a precizat Gigi Becali in curtea palatului sau din Bucuresti.

"Vali, a venit ma Oli?", acestea au fost cuvintele cu care latifundiarul din Pipera a raspuns la telefonul mobil in fata reprezentantilor mass-media.

"Lacatus are deja oferte de la doua cluburi din strainatate. A zis ca da 10% din contractul lui la Steaua. De ce sa nu-i iau banii? Pe toti i-am facut mari, Olaroiu ia bani multi, Zenga e la Catania", a completat patronul vicecampioanei Romaniei.

Un lucru e cert, noul antrenor, indiferent cine va fi acesta, trebuie sa fie bun ascultator de patron si sa faca impreuna cu acesta echipa pe care o va trimite in teren.