Vestea ca Dorinel Munteanu este primul pe lista lui Becali pentru ocuparea celui mai instabil post din organigrama clubului stelist a ajuns repede pana la fostul sau patron de la Vaslui. "Timpul demonstreaza ca am avut dreptate cand am spus ceea ce am spus. Nu retractez ce am spus atunci, dar ii urez sincer bafta", a spus, miercuri, finantatorul de la Vaslui.

Adrian Porumboiu nu a fost deloc surprins sa afle ca antrenorul pe care l-a dat afara de la Vaslui dupa un meci cu Steaua, acuzandu-l ca a pierdut intentionat, e la un pas sa-l inlocuiasca pe Lacatus in Ghencea.

"Ma bucura faptul ca fostii antrenori ai Vasluiului sunt acum la Steaua, la Dinamo, e o carte de vizita foarte buna si pentru Vaslui. Am luat atunci decizia de a-l da afara dupa meciul cu Steaua, acum viata merge inainte.

E un pas urias pentru el. Nu vreau sa spun daca va face fata sau nu, nu vreau sa fac aprecieri la adresa lui, dar Steaua e un club greu de antrenat. Timpul demonstreaza ca am avut dreptate cand am spus ceea ce am spus. Nu retractez ce am spus atunci, dar ii urez sincer bafta", a spus Porumboiu.