Dupa demisia lui Marius Lacatus, situatia la Steaua este una mai mult decat confuza, zvonurile privind o instalare a lui Dorinel Munteanu prinzand tot mai mult contur in Ghencea. Pe lista posibililor tehnicieni care pot veni la echipa se mai afla si Oleg Protasov, actualmente liber de contract.

Conform gsp.ro, Dorinel Munteanu este in pole-position pentru preluarea postului vacant din Ghencea, fostul international pregatind in acest moment pe divizionara secunda Universitatea Cluj.

Neamtul a activat la Steaua in perioada 2003-2005, imbracand de 33 de ori tricoul ros-albastru si reusind doua goluri.

"Eu vreau un antrenor roman! Cu Dorinel Muteanu am vorbit in mare, nu am negociat nimic cu el. L-am intrebat daca poate pleca de acolo, ce contract are. Eu l-am sunat. El trebuie sa returneze banii castigati acolo pana acum. Probabil el a castigat 30, 40.000 acolo, nu ar fi o problema. Sunt 80% sanse sa vina Dorinel la Steaua", a precizat Gigi Becali la Realitatea TV.

"Noul antrenor va avea ca obiectiv singular titlul de campioana a Romaniei. Pe mine ma intereseaza numai Liga Campionilor. Becali va face iar performanta. Maine vom anunta cine va pregati echipa", a completat patronul stelist la gsp.tv.

Pe lista de asteptari se mai afla si Oleg Protasov, fost antrenor la Steaua, care a precizat pentru InfoPro ca nu ar refuza o eventuala propunere venita din partea vicecampioanei Romaniei.