Plecarea lui Marius Lacatus l-a pus in dificultate pe Gigi Becali. Patronul Stelei nu stie pe cine va aduce antrenor la formatia din Ghencea, insa anunta ca pana la meciul cu Gloria Buzau, Steaua va avea antrenor. Pedrazzini, fostul secund al lui Lacatus, nu va prelua functia de antrenor interimar.

"Nu stiu pe cine voi aduce antrenor la Steaua. Nu vreau să spun cine va veni. O să vedem. M-am consultat cu Marius, să vedem pe cine aducem. Ce dacă jucăm cu Dinamo şi Rapid! Asta e, în doua-trei zile o să vedem cine o sa vină antrenor. Pana la meciul cu Gloria vom avea un antrenor", a spus Becali.

Printre posibilii succesori ai lui Marius Lacatus ar fi Dan Petrescu, Dorinel Munteanu si Cosmin Olaroiu. Primul este antrenorul Unirii Urziceni si, conform unui regulament aprobat de FRF, un antrenor poate pregati doar o singura echipa intr-un an. Dorinel Munteanu este antrenorul Universitatii Cluj iar Cosmin Olaroiu antreneaza in Arabia pe Al Hilal si ii merge destul de bine, ocupand locul 2 cu 13 puncte dupa 6 meciuri. Desi a negat ca Massimo Pedrazzini va fi principal in locul lui Lacatus, totusi, Becali ar putea sa ii ofere acestuia banca tehnica.

Giovani Becali: "Nu-mi permit eu sa il sfatuiesc pe Gigi. Este problema lui"

Programul Stelei in urmatoarea perioada este infernal. In luna noiembrie, Steaua va juca impotriva lui Dinamo, a lui Rapid, a Universitatii Craiova si va intalni si Lyon si Bayern in Liga Campionilor.

25 octombrie: Steaua - Gloria Buzau

01 noiembrie: Dinamo - Steaua

04 noiembrie: Olimpique Lyon - Steaua

08 noiembrie: Rapid - Steaua

15 noiembrie: Steaua - Poli Timisoara

22 noiembrie: Universitatea Craiova - Steaua

25 noiembrie: Bayern Munchen - Steaua

29 noiembrie: Steaua - Unirea Urziceni