Claude Puel, antrenorul lui Lyon e incantat de felul in care a reactionat echipa sa dupa ce a fost condusa in primul sfert de ora cu 2-0, de rivala din Liga Campionilor, Steaua Bucuresti. "A fost un meci vivace, as zice chiar un pic nebun. Iubesc acest gen de meciuri, sa fii capabil sa intorci rezultatul dintr-o asemenea situatie. Jucatorii au aratat o forta a caracterului extraordinara. Multe echipe ar fi clacat dupa ce ar fi primit acele doua glouri stupide in primul sfert de ora. Dar noi am stiut cum sa reactionam", a declarat Puel.

Tehnicianul francezilor isi lauda jucatorii si califica meciul de marti seara ca fiind unul de calitate. "Imi felicit jucatorii, chiar daca am avut momente grele la fazele golurilor adversarilor, este enorma capacitatea de revenire, de refacere a diferentei de scor. Bravo lor, trebuie sa se mentina asa, acest gen de meci ne face apreciati de tot publicul francez. A fost un meci de calitate", a mentionat Puel.

Desi echipa sa a revenit spectaculos in a doua repriza, antrenorul recunoaste ca mai sunt unele lucruri de indreptat in jocul lui Olympique Lyon: "Nu e posibil sa primesti goluri in asemenea fel. Este un handicap enorm. Este a doua oara cand ni se intampla in Liga Campionilor si a doua sau a treia oara in campionat. Iti trebuie curaj sa revii in asemenea maniera. Mai sunt cateva lucruri de indreptat, dar vreau sa raman optimist: e minunat ce au facut jucatorii. As vrea ca echipa sa reactioneze asa mereu, cu caracter".

"Keita a facut un meci bun, a facut un joc foarte interesant. Echipa a fost bine mobilizata, a aratat dorinta. Avem cinci puncte, e bine. Ar fi putut fi mai bine, ar fi putut fi mai rau, nimic nu e rezolvat. Chiar si pentru echipa din Bucuresti. Va trebui sa o primim acasa. Calificarea se va juca pana la sfarsit", a adaugat Puel, dupa prima sa victorie in Liga Campionilor.