Marius Lacatus si-a dat demisia de la Steaua. Lacatus s-a dus la resedinta lui Becali si a avut o discutie cu patronul Stelei. Laca si-a inaintat demisia iar cei doi au organizat o conferinta de presa, in care fostul antrenor al Stelei a spus clar, de fata cu patronul, ca pleaca din cauza declaratiilor sale, facute dupa meciul cu Lyon. Marius Lacatus a fost criticat dur de Gigi Becali la finalul meciului cu Lyon. Antrenorul a reactionat si in aceasta dimineata si-a strans lucrurile de la stadion si a parasit echipa. Scandalul a inceput la Steaua. Esecul incredibil cu francezii l-a scos din sarite pe patronul Stelei, care a gasit si vinovatul: Marius Lacatus. Antrenorul s-a enervat din cauza declaratiilor lui Becali si a parasit echipa.

"In urma rezultatelor negative am demisionat. Voiam sa castigam cu Lyon si nu am reusit ce mi-am popus. Lucrurile nu mergeau spre bine. In urma declaratiilor lui Gigi, nu mai era o atmosfera in care se putea face performanta. Am hotarat ca e mai bine sa ma retrag", a spus Lacatus.

"Cred ca pe Lacatus l-au suparat rau reactiile mele dupa meci. Trebuie sa fiu si eu inteles, am spus ce am spus la nervi. Nu stiu cine o sa vina antrenor la Steaua. Ce sa mai spun? Hai, gata, ca nu mai am eu chef sa comentez. Ce, a murit cineva?", a spus Becali.

Patronul Stelei l-a desfiintat pe Lacatus imediat dupa meciul cu Lyon. "Sunt amarat si suparat. Ce-a jucat Steaua? Nu mai am nicio pretentie. E numai greseala antrenorului. Atunci cand ai avantaj 2-0, ce trebuie sa mai ataci? Cum e posibil ca la acest scor sa ai doar doar patru jucatori in careul propriu? Ce sa mai stau eu acum de vorba cu Marius? Sa faca asa cum vrea el, si o sa se inece singur. Hagi nu ar fi pierdut niciodata acest meci", a spus Becali la Sport.ro.

Ce ii imputa Becali lui Lacatus:

- folosirea lui Semedo si a lui Arthuro

- stilul prea ofensiv al echipei dupa avantajul luat in primele zece minute si la pauza

- forma slaba aratata de Steaua in campionat

- pierderea calificarii in primavara europeana

- esecurile pe linie in Liga Campionilor